Onze Partners

Om de Cannabis Industrie Awards 2022 mogelijk te maken zijn we verheugd om samen te werken met de volgende partners.

Over Dutch Leaf

Dutch Leaf Smokin’ Goods Warehouse is een groothandel, importeur en exporteur in tabak, rokersbenodigdheden en cannabis accessoires. Sinds December 2019 zijn wij als bedrijf een nieuwe koers gaan varen. Met een nieuwe naam; Dutch Leaf Smokin’ Goods Warehouse. De naam verwijst naar de basis van alles wat wij doen. “Leaf” verwijst naar de natuur en onze leefomgeving. Daar hebben we immers veel aan haar te danken. En “Dutch” natuurlijk naar het feit dat we een trots, Nederlands, bedrijf zijn, met internationale ambities. Wij innoveren niet omdat wij moeten, maar omdat wij dit willen. Het ontwikkelen van nieuwe merken en het aanbieden van artikelen die je nergens anders kan vinden. Dat is wat ons uniek maakt. Dutch Leaf is dé leverancier op het gebied van rookwaren en aanverwante artikelen. Wat wij belangrijk vinden? Wij streven er naar een fijne plek te zijn voor klanten, leveranciers én collega’s. Top kwaliteit en advies is waar wij voor staan!”

Over PCN

Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) is de landelijke vereniging voor coffeeshops en andere cannabisondernemingen. PCN is een vereniging van betrokken ondernemers die samen toewerken naar een erkende, professionele en volwassen branche die in gesprek is met de overheid om een positieve bijdrage te leveren aan de volksgezondheid en veiligheid.

Over Highlife

“Al sinds 1991 speelt HighLife Magazine als lifestyle magazine voor growers en blowers een grote rol in de Nederlandse cannabisindustrie. Niet alleen met ons tijdschrift, maar ook met de gerenommeerde en alom gerespecteerde HighLife Cup, een van de oudste en meest authentieke cannabis-competities ter wereld. In het verleden organiseerden we vele malen de onvergetelijke en roemruchte HighLife Hennepbeurzen. Dit jaar vieren we ons 30-jarig jubileum. HighLife staat anno 2021 nog altijd garant voor kwalitatief hoogstaande journalistiek en bewijst met de tijd mee te gaan door al haar digitale platforms te vernieuwen. HighLife is here to stay!”

Over Mascotte

“Als je het beste wilt, dan moet je toegewijd, gefocust en vasthoudend zijn. Toegewijd aan kwaliteit, gefocust op elk detail en vasthoudend om daadwerkelijk het beste te maken. Dat is waarom experts wars zijn van compromissen. Altijd. Wij zijn een Nederlands merk met maar één doel: de perfecte vloei maken. Optimaal genot voor de bewuste gebruiker, daar is het ons om te doen. Geen compromissen. Nooit. Na 160 jaar hebben wij het gevoel dat we de kunst van het vloei maken bijna hebben geperfectioneerd. Wij kennen vloeipapier beter dan wie dan ook. Onze producten staan voor kwaliteit en de beste rolervaring. Dat zie je terug in onze langzaam brandende vloei en in onze magneetverpakking, tot in de kleinste details. Mascotte rolt beter, plakt beter en brandt beter. Mascotte is altijd 3x beter. Experts herkennen onze toewijding. Zij begrijpen dat vloei een cruciaal onderdeel is van hun ervaring en hebben een hekel aan compromissen sluiten. Daarom gebruiken zij consistent onze vloei. En daarom durven wij volmondig te stellen: je herkent een expert als je Mascotte ziet.”

Welkom bij de Cannabis Industrie Awards

Op donderdag 7 december 2023 werden de Cannabis Industrie Awards voor het eerst fysiek uitgereikt in Eindhoven. De winnaars zijn bekend