Onze Partners

Om de Cannabis Industrie Awards 2022 mogelijk te maken zijn we verheugd om samen te werken met de volgende partners.

Over Dutch Leaf

Dutch Leaf Smokin’ Goods Warehouse is een groothandel, importeur en exporteur in tabak, rokersbenodigdheden en cannabis accessoires. Sinds December 2019 zijn wij als bedrijf een nieuwe koers gaan varen. Met een nieuwe naam; Dutch Leaf Smokin’ Goods Warehouse. De naam verwijst naar de basis van alles wat wij doen. “Leaf” verwijst naar de natuur en onze leefomgeving. Daar hebben we immers veel aan haar te danken. En “Dutch” natuurlijk naar het feit dat we een trots, Nederlands, bedrijf zijn, met internationale ambities. Wij innoveren niet omdat wij moeten, maar omdat wij dit willen. Het ontwikkelen van nieuwe merken en het aanbieden van artikelen die je nergens anders kan vinden. Dat is wat ons uniek maakt. Dutch Leaf is dé leverancier op het gebied van rookwaren en aanverwante artikelen. Wat wij belangrijk vinden? Wij streven er naar een fijne plek te zijn voor klanten, leveranciers én collega’s. Top kwaliteit en advies is waar wij voor staan!”

Over PCN

Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) is de landelijke vereniging voor coffeeshops en andere cannabisondernemingen. PCN is een vereniging van betrokken ondernemers die samen toewerken naar een erkende, professionele en volwassen branche die in gesprek is met de overheid om een positieve bijdrage te leveren aan de volksgezondheid en veiligheid.

Over Highlife

“Al sinds 1991 speelt HighLife Magazine als lifestyle magazine voor growers en blowers een grote rol in de Nederlandse cannabisindustrie. Niet alleen met ons tijdschrift, maar ook met de gerenommeerde en alom gerespecteerde HighLife Cup, een van de oudste en meest authentieke cannabis-competities ter wereld. In het verleden organiseerden we vele malen de onvergetelijke en roemruchte HighLife Hennepbeurzen. Dit jaar vieren we ons 30-jarig jubileum. HighLife staat anno 2021 nog altijd garant voor kwalitatief hoogstaande journalistiek en bewijst met de tijd mee te gaan door al haar digitale platforms te vernieuwen. HighLife is here to stay!”

Cannabis Industrie Awards 2022
Welkom bij de Cannabis Industrie Awards

In december 2022 zullen voor de tweede keer de Cannabis Industrie Awards winnaars online bekend worden gemaakt. Er zijn prijzen te winnen in negen categorieën en er is een nieuwe persprijs, de Groene Griffel.